• Хлібопіч 750 MR

Характеристики хлібопічки Maestro MR 750:

Потужність: 630 Вт

Вага випічки: 750/1000 грам

15 автоматичних програм

Таймер відстрочки на 15 годин

3 варіанти прожарювання скоринки

Інформативний РК дисплей

Звуковий сигнал

Сучасний, ергономічний дизайн

Чаша з антипригарним покриттям

Зручність і простота у використанні та чищення

Колір білий

Харчування: 220-240 В, ~ 50 Гц

Програми хлібопічки Maestro MR 750:

1. Програма «ОСНОВНИЙ ХЛІБ» - основна програма. Застосовується для випічки звичайного хліба з використанням білої або темної муки в якості основної.

2. Програма «ФРАНЦУЗЬКИЙ ХЛІБ» - програма випічки французького хліба. Надає хлібу хрустку скоринку і підходить для випічки буханців з низьким вмістом жирів і цукру.

3. Програма «ХЛІБ ШВИДКОЇ ВИПІЧКИ» - програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за більш короткий термін, ніж основний хліб. Хліб, спечений за допомогою цієї програми, зазвичай менше розміром і має більш щільну структуру.

4. Програма «ЗДОБА» - програма приготування здоби. Хліб випікається при низькій температурі для зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.

5. Програма «цільнозерновий хліб» - програма випічки хліба з цілісної пшеничного борошна або борошна грубого помелу.

6. Програма "Безглютенові ХЛІБ" - програма приготування дієтичної випічки з сортів борошна яка не містить клейковини.

7. Програма "РИСОВИЙ ХЛІБ" - прогроамма випічки хліба з приготованого рису і пшеничного борошна 1: 1.

8. Програма «КЕКС» - програма приготування кексів, пирогів.

9. Програма "ЗМІШУВАННЯ" -програма для ретельного змішування інгредієнтів.

10. Програма "ТЕСТО" - програма приготування дріжджового тіста (булочок, коржів для піци і т.д.). Функція випічки відсутня.

11. Програма «замішування тіста» - програма замішування тіста. Використовується з метою ручного формування та випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випічки відсутня.

12. Програма «ДЖЕМ». Автоматично варить джем зі свіжих фруктів. Великі плоди, перед тим як їх покласти в контейнер, повинні бути розрізані навпіл або на 4 частини.

13. Програма "йогурт"

14. Програма «ТІЛЬКИ ВИПІЧКА» - Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, може також бути використана для повторного підігріву або утворення хрусткої скоринки у раніше приготовленого і остиглого хліба.

15, Програма "ДОМАШНІЙ ХЛІБ" - програма, що дозволяє самостійно налаштувати час на кожному етапі приготування (замішування тіста, підйом, випічка, збереження тепла).

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Хлібопіч 750 MR

  • Модель: 750 MR
  • 1
  • 4870.41 грн
  • 3478.86 грн